Benjámin Gangel Tailor Shop

If a sophisticated and unique appearance is important to you, you’ve come to the right place. We help you create an elegant and comfortable wardrobe that you will wear with pleasure and pride every time.

Gift certificate

Services

Suits

The tailor-made suit is the foundation of the elegant man’s wardrobe.

Shirts

The unique shirt reveals sophistication and style from afar.

Coats

If you want to wear flashy clothes even in cool weather.

Special occasions

Comfortable yet attractive wear for special occasions.

A minőségi öltöny 10 ismérve

A minőségi öltönynek számtalan olyan ismérve van, amely megkülönbözteti a kevésbé jó öltönytől.

A különbségek mind külső megjelenésükben, mind viselésükben, mind későbbi átalakíthatóságokban testet öltenek.

Ismerje meg a minőségi öltöny 10 jellemzőjét!

Mi alapján válasszon öltönyt?

A legtöbb férfi számára az öltönyvásárlás vagy készíttetés nem rutinfeladat, ráadásul hosszú távra szól.

Éppen ezért 8 pontban összeszedtünk néhány olyan szempontot és hasznos tanácsot, amelyet érdemes átgondolnia, mielőtt öltönyt készíttet.

Rólunk mondták

Gangel Úr egy klasszikus fazonú, teljes vásznas öltönyt készített nekem. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, biztosan megyek még hozzá!

Az elmúlt másfél évben körülbelül 10 öltönyt készített számomra GANGEL Úr. Ezek között megtalálható jó pár szigorúan üzleti stílusú darab a szorgos munkanapok robotjához, néhány könnyedebb hangvételű költemény péntek délutánokra és egy-két igazán vidám nyári darab is, csak hogy a hétvégi eseményeken is fess legyen az ember. Bármilyen típusú különc igénnyel is álltam elő, bármilyen extrém ötletem is volt az eddigi munkák kapcsán, Benjámin mindig a lehető legudvariasabban és szakszerűbben állt a rendelkezésemre. Jó szabóként és őszinte emberként volt példa rá, hogy lebeszélt dolgokról, melyek tapasztalata szerint nem passzoltak volna hozzám. Talán ezt tartom a legfontosabbnak, mert számomra ez azt fejezi ki, hogy Ő nemcsak egy az ollóját kiemelkedően csattogtató férfiszabó, hanem egy olyan hiteles mesterember is, akinek vendégei hosszú távú megelégedettsége a legfontosabb. Ja és hol máshol adnak életre szóló garanciát?!

Kitűnő szabóság, ahol a modern és a klasszikus értékek erősítik egymást. Profi és készséges szakemberek segítenek a döntésben, a kivitelezés pedig mindig magas színvonalú. Minden náluk méretre igazíttatott vagy készíttetett öltönyt és kabátot örömmel viseltem. Mindezeknek megfelelően csak ajánlani tudom Benjamint és szabóságát!

Az interneten találtam a szabóságra, már az oldalon leírtak is szimpatikusak voltak. De amikor személyesen megismertem Gangel Benjamint éreztem, hogy profi és szakértő kezekben vagyok. Maximálisan odafigyelt az igényeimre és elvárásaimra. Kellemes segítőkész személyisége maximális szakmaisággal párosul és a végeredmény… Nos igen, ez AZ öltöny. Esküvőre csináltattam, de mostantól az üzleti öltönyeim csak Gangel úrral fogom készíttetni. Összehasonlíthatatlan a konfekciókhoz képest. Volt már Boss, Armani öltönyöm, amit büszkén viseltem, de amikor az emberre Gangel úr ráönti ezt a remekművet, ami kényelmes és tartást is ad… fantasztikus viselni. Minden forintot megért. Ezúton is köszönöm Gangel Benjaminnak a kiváló munkáját és azt a kiszolgálást, ami sajnos már kihalóban van. Aki igényes öltönyt akar, ami kényelmes és már csaknem megszólal, annak mindenképpen érdemes Gangel úrral találkozni! Csak ajánlani tudom!

Gangel Benjámin szabóságát először tizenkét éve kerestem fel – barátaim ajánlására. Azóta számos öltönyt, zakót, nadrágot készített számomra, legnagyobb megelégedésemre. Amellett, hogy tisztában van a legújabb divat követelményeivel, készséggel teljesít „konzervatív” kívánságokat is. Az általa biztosított szövetek kiváló minőségűek, választékuk széles, kielégítik a legkényesebb igényeket. Szakmai tudása mellett mértéktartása, szerénysége is hozzájárul ügyfeleivel való jó kapcsolatához. Jó szívvel tudom ajánlani mindazoknak, akik szeretik az igényes öltözéket.

Már jó ideje kerestem egy “igazi” szabóműhelyt Pécsett. Hiába varrattam több üzletben öltönyt, azt a “békebeli” szakmai hozzáállást, amiről a nagyszüleim meséltek, sehol sem kaptam meg. Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek, ezért amikor igazán nagy szükségem volt rá, megtaláltam a Ferencesek utcájába amit kerestem. A hangulatot, az odafigyelést, a szakértelmet és azt a pluszt, amit nem tanítanak az iskolában és amit csak egy igazán elhivatott embertől kaphatunk, bármivel foglalkozzon. Higgyenek nekem, de még inkább maguknak és próbálják ki GANGEL BENJÁMIN SZABÓSÁGÁT! CSUPA NAGY BETŰVEL!!!

Először bátyámtól hallottam Benjaminról. Neki esküvői felöltőt készített és egy egyedi vászoninget. Később egyik bankár barátomon láttam egy gyönyörű öltönyt amiről kiderült hogy ez is a Gangel-műhelyben készült. Mikor bementem hozzá, azonnal eldőlt hogy csináltatok vele egy öltönyt magamnak. Gyönyörű anyagválaszték, igényes munka, ami ráadásul nem drágább mint egy átlagos konfekció darab… és persze egy nagyon szimpatikus ember! A végeredmény olyan lett amilyet szerettem volna. Elegáns, sportos és egyedi.