Szolgáltatásaink

Szabóságunkban az öltönytől, a kabáton át gyakorlatilag szinte bármilyen alkalomra tudunk Önnek megfelelő ruházatot készíteni.

Öltöny készítés

A méretre készült öltöny az elegáns férfi ruhatárának alapja. A méretre készült öltöny esetében a lehetőségek száma szinte végtelen, hiszen az anyag, a fazon és az egyéb lehetőségek olyan tág kereteket adnak, amelyekben minden férfi számára megtalálható az egyéni ízléséhez és alakjához leginkább illeszkedő megoldás.

Az öltönyök terén is rendkívül széles választási lehetőségünk van, amelyekkel érdemes tisztában lenni. Más öltöny való mindennapi és más típusú (szabástechnológiájú) egy-egy különlegesebb alkalomra.

 

Ing készítés

A méretre készült öltöny mellé praktikus inget is méretre készíttetni. Bármennyire is túlzásnak, vagy úri huncutságnak tűnik, a tökéletes öltönyt is elronthatja egy rossz méretű ing. Nagyon ritka, hogy egy konfekció ing nyakbőségben, váll- és mellbőségben, ujjhosszban, hónalj körfogatban és ujjbőségben is tökéletesen passzol a viselőjére. Szinte biztos, hogy a kereskedésben vásárolt ing nem lesz tökéletes méretű és nagyon sok helyen nincs mód a felpróbálásra sem.

A méretre készült ing ezzel szemben mindenhol tökéletesen áll, így nem dörzsöli ki a nyakat, kényelmes és roppant elegáns. Méretre készült ing ráadásul tartósabb is, hiszen pontosan illeszkedik.

Alkalmi viselet

Bizonyos rendezvényeken elvárt az adott eseményhez illeszkedő öltözet viselése. Az ilyen események meghívóján is szerepelni szokott a rendezvényhez illeszkedő „dress code”, azaz öltözködési elvárás. Manapság már kevésbé, ám korábban egy elegáns férfi ruhatárának kötelező elemei voltak a szmoking és a frakk, illetve bizonyos helyeken a zsakett (evening coat) is.

Ezen alkalmi viseletek elkészítése különleges szaktudást igényel, hiszen ritkaságukból fogva kevesebb szabó rendelkezik a szükséges ismeretanyaggal és főként gyakorlattal.

Szabóságomban bármilyen alkalmi viselet elkészítését örömmel vállaljuk. A Pécsi Nemzeti Színházzal való hosszú évekre visszanyúló együttműködésünk közben gyakorlatilag mindenféle és fajta alkalmi viselet elkészítésében kellő tapasztalatot gyűjthettünk, sőt esküvőkre illetve bálokra is készítettünk számtalan klasszikus és különleges darabot.

 

Kabát készítés

A kabát a férfi ruhatárának egy roppant fontos alapeleme. Hiába tökéletes egy férfi öltönye, inge, cipője, ha rossz méretű kabátot visel, a megjelenését tönkre teheti.

A kabát készítésekor fontos figyelembe venni, hogy az ügyfél a kabát alatt milyen ruházatot fog viselni és ennek alapján elkészíteni azt. Amíg egy férfi ruhatárának több öltöny is része, úgy kabátból jóval kevesebb, akár egyetlen darab is elégséges lehet. Ezért fontos, hogy az a kabát pontosan méretre és a tartósság igényeinek figyelembe vételével készüljön.

A kabát hasonlóan az öltönyökhöz, több technológiával is készülhet, ráadásul itt a bélés tekintetében is bővebb választási lehetőségek vannak.

 

Ruhatervezés

Ügyfeleinknek örömmel állunk rendelkezésére ruhatervezés terén. Miért van erre szükség? Amíg mi minden nap a különböző fazonú férfi ruhák között mozgunk, folyamatosan nyomon követjük az elegáns férfi divat változásait, nap mint nap új információkkal, tudással és tapasztalattal gazdagodunk, addig ügyfeleink sok esetben nem a divat világából érkeznek és kevesebb információjuk van.

Pécs

7634 Pécs, Makay út 48.

Budapest

1122 Budapest, Ráth György utca 36. 

Nyitvatartás

Csak előzetes bejelentkezés alapján.