Ing készítés

A méretre készült öltöny mellé praktikus inget is méretre készíttetni. Bármennyire is túlzásnak, vagy úri huncutságnak tűnik, a tökéletes öltönyt is elronthatja egy rossz méretű ing. Nagyon ritka, hogy egy konfekció ing nyakbőségben, váll- és mellbőségben, ujjhosszban, hónalj körfogatban és ujjbőségben is tökéletesen passzol a viselőjére. Szinte biztos, hogy a kereskedésben vásárolt ing nem lesz tökéletes méretű és nagyon sok helyen nincs mód a felpróbálásra sem.

A méretre készült ing ezzel szemben mindenhol tökéletesen áll, így nem dörzsöli ki a nyakat, kényelmes és roppant elegáns. Méretre készült ing ráadásul tartósabb is, hiszen pontosan illeszkedik.

A minőség a részletekben rejlik

A minőségi ing messziről árulkodik a viselőjéről. Kevés olyan ruhadarab van, amely ilyen drámaian befolyásolja megjelenésünket.

A méretre készült ing azon túl, hogy kényelmes, rendkívül elegáns megjelenést biztosít. Nem lóg ki a nadrágból, nem buggyos feleslegesen és egyszerűen tökéletesen passzol.

Természetesen mind az anyag, mint a gallér, a mandzsetta vagy kézelő, illetve olyan extrák, mint a monogram tekintetében, tökéletesen személyre szabhatók. Szabóságunkban az ingekhez kapható szövetek terén is nagyon széles, több százas skálát kínálunk színek és alapanyag típusok terén, nyári kánikulára és téli hűvösebb időre egyaránt.

Ha mást nem is, legalább 1 fehér inget érdemes méretre készíttetni az öltönyünk mellé.