Mire számíthatnak ügyfeleink?

Két dolgot ígérhetünk minden hozzánk betérő ügyfél számára: megfelelő hozzáállást és első osztályú minőséget.

A megfelelő hozzáállás alatt azt értjük, hogy szabóságom minden ügyfele maximális tiszteletre, odafigyelésre, kedvességre és barátságos kiszolgálásra számíthat. Ez mindenkinek jár és e tekintetben kicsit régimódiak vagyunk,  mert mi szeretjük az ügyfeleinket.

Ugyanakkor első osztályú minőséget adunk ki a kezünkből és a munkánkra garanciát vállalunk. Minden a szabóságomban készült ruhadarabra garanciát vállalunk, mert az ügyfeleink elégedettsége nálunk nem üres frázis.

A minőségi munka mögött komoly szaktudás áll. Kissé furcsa ezt saját magunkról leírni, de mi nem fejeztük be a tanulmányainkat, folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat, hogy szakmánkat egyre magasabb szinten űzzük.

Az egyszerűbb és a rendkívül bonyolult, mély szakmai ismereteket igénylő ruházatokat is bátran, gyakorlott kézzel készítjük el. Fejlődni és tanulni azonban mindig lehet. Folyamatosan követjük a legfrissebb trendeket, divatirányzatokat, így nem okoz gondot egy modern fazonhoz tartozó szabásminta sem, de a klasszikus eleganciát képviselő ruházat elkészítésében is otthonosan mozgunk.

Természetesen ügyfeleink kéréseit maradéktalanul figyelembe vesszük, igény esetén azonban örömmel adunk tanácsokat a testalkathoz és a használati szokásokhoz illeszkedő leginkább előnyös ruházat kiválasztásában. Más ruházatra van szüksége annak, aki napi szinten öltönyt visel és másra annak, aki nagyon ritkán, évente csak néhány alkalommal.