Gangel Benjámin

Bemutatkozás

Férfiszabóságom 1999 óta üzemel Pécsett és Budapesten, ahol minőségi kiszolgálással igyekszem ügyfeleim igényeit maradéktalanul kielégíteni.

Tanuló éveim

1978-ban születtem és már korán eldöntöttem, hogy szabó szeretnék lenni. Tanuló éveimet Pálfi Imrénél töltöttem, majd három évig a Pécsi Nemzeti Színházban volt szerencsém dolgozni, ahol Gyurász Ferenc (a PNSZ örökös tagja) mellett dolgozhattam. Személyében olyan mesterem volt, aki több mint 40 évet töltött jelmezkészítéssel, így első kézből nyílt alkalmam elsajátítani a különleges és történelmi ruhák szabászatának minden apró fortélyát. Ma is hálás vagyok ezért az egyre ritkább szaktudásért és azóta is nagy örömmel készítek különleges ruhadarabokat. Szabóműhelyemben elegáns, minőségi férfi öltönyök, kabátok, ingek készülnek.

Szabóságom

A mai kor igényeinek megfelelően ügyfeleim leggyakrabban öltönyt rendelnek, de örömmel készítem el a férfi ruhatár bármely darabját, beleértve a ritkábban viselt alkalmi öltözeteket, mint a frakk, zsakett vagy szmoking, avagy a hétköznapibb, lazább darabokat.

Az elmúlt évtizedben számtalan ügyfél számára volt lehetőségem dolgozni, néhányan a véleményüket is elmondták, amelyet a Referenciáim között olvashat.

 

“Utánpótlás-nevelés”

Talán furcsán hangzik ez a sportterminológia, mégis fontos küldetésemnek tekintem, hogy szabóságomban képzést nyújtsunk azok számára, akik szeretnék elsajátítani a szabászmesterséget.

Ma már egyre kevesebb a férfi (és női) szabó, pedig a férfi öltözködés alapja egy jó szabó. Szerencsére szabóságom bővülő létszáma azt mutatja, hogy mind az ügyfeleink, mind a munkatársaim oldaláról van igény arra, hogy tovább vigyük a szabászmesterség hagyományait.

Szabóság

Keresse fel közösségi média oldalunkat is!

Szabóságunk megtalálható a Facebook  és Instagram felületén is. Kérdés esetén ott is szívesen válaszolunk, de bátran vegye fel velünk a kapcsolatot itt, a weboldalunkon is.

Pécs

7634 Pécs, Makay út 48.

Budapest

1122 Budapest, Ráth György utca 36. 

Nyitvatartás

Csak előzetes bejelentkezés alapján.