NŐI Élményelegancia

Régóta várjuk a lehetőséget, hogy a Hölgyeknek is kedvezhessünk, amely végre elérkezett 2023. február 1-től már NŐI RUHÁK IS RENDELHETŐK a nagy érdeklődésre való tekintettel, amely korlátozott számban elérhető.

A HÖLGYEK rendeléseit 2023. március 31-ig tudjuk fogadni, így javasoljuk a mielőbbi időpontfoglalást.

Milyen típusú kosztümöket, blézereket választhat?

Kosztümöket alapvetően 3 különböző technológiával készítünk. A különböző típusok között a kialakítás módjában van különbség, amely meghatározza a kosztüm anyagának esését, stílusát, karakterét. De a legfontosabb nálunk minden ruhadarab EGYEDI és EGYEDÜLÁLLÓ, legyen szó Kabátról, Kosztümről, vagy Blézerről.

Időpontfoglalás után várjuk, hogy elkészíthessük megálmodott ruhakölteményét.

Hogyan készül egy NŐI RUHÁZAT?

Ahhoz, hogy Ön igazán elégedett legyen kabátjával, blézerével, kosztümjével sok apró lépésen keresztül vezet az út.

Először is szeretnénk megismerni az Ön elképzeléseit: milyen fazont szeretne? Ezt kell az Ön egyedi alakjával összhangba hozni és az alapján a megfelelő szabást közösen eldönteni, amelyhez örömmel adunk tanácsot és mutatunk mintákat. A cél, hogy Ön elégedett legyen és maximálisan komfortosan érezze magát a ruhájában és a mindezen felül KÜLÖNLEGESNEK, ahogy azt minden HÖLGY megérdemli. Az alkalmazandó technológia terén az egyéni ízlés és anyagi lehetőségek is szerepet játszhatnak.

Nagyon fontos a megfelelő anyagválasztás, amiben szintén örömmel segítünk. Gyakori, hogy Megrendelőink egy-egy képet mutatnak az általuk elképzelt ruhadarabról és ugyanolyan vagy éppen ugyanazt az anyagot tudjuk számukra kínálni. Ennek az az egyszerű oka, hogy évek óta a világ legnevesebb minőségi szövet beszállítóitól rendelhetjük az alapanyagokat. A széles skálából a Hölgyek megtalálhatják az egyéniségükhöz legközelebb álló anyagokat, amelyben szívesen segítünk.

Miután eldöntöttük, hogy milyen fazont és szövetet választunk, nagyon alapos méretvétel következik, hiszen ez alapján fogunk dolgozni.

Első lépésben elkészítjük az Ön ruhadarabjának vázát, amit felpróbál. Az első próba után nincs más hátra, mint az alakítás.

A második próbára már egy készhez közeli, de még számos részletben nem befejezett ruhát fog tudni felpróbálni. Itt már az apró korrekciók, lépések vannak hátra. Ezen az apró igazításokat követően készül el az Önre tökéletesen illeszkedő Költemény, amelyet reméljük olyan szeretettel fog viselni, mint amilyen odafigyeléssel és szeretettel mi elkészítjük Önnek.

Az elkészültét követő első pár hétben – különösen néhány viselést követően – olykor felmerül néhány apróbb módosítási igény. Egy-egy ruha ugyanis viselés közben is igazodik, alakul, ami alapján nagyon apró változtatások szükségesek lehetnek olykor.