Gyakori kérdések

Hogyan tudok rendelni?
Elsősorban személyesen, illetve amennyiben már ügyfelünk, akkor akár írásban is. Azért személyesen, mert csak így tudunk a megfelelő anyag, szabás és egyéb kérések terén egyeztetni, tanácsot adni.
Elkészítési idő
Az elkészítési idő elsősorban a megrendelni kívánt terméktől függ. Természetesen egy kézi vásznas öltöny elkészítési ideje a többszöröse egy nadrág vagy ing készítésének. Ugyanakkor a méretre készült ruházat esetében a magas minőséget pont az aprólékos kidolgozottság adja, amelyhez idő kell. Egy átlagos öltöny így – próbákkal együtt – 4-6 hét alatt készülhet el, egy ing vagy nadrág azonban ennél jóval gyorsabban.
Milyen anyagokból dolgozunk?
Elsősorban az általunk kínált márkák szöveteiből dolgozunk, amely rendkívül széles választási lehetőséget kínál mind anyag, mind szín és stílus illetve minőség terén. Ráadásul ezen szövetek jellemzően később is pótolhatók egy esetleges sérülés esetén.

Ugyanakkor hozott anyagokból is dolgozunk, ám ezek esetében nem tudunk garanciát vállalni a szövet minőségére. Ugyanis egy szövet is lehet hibás, amely alkalmatlanná teszi arra, hogy abból minőségi ruházatot készítsünk.

Fizetési információk
A ruházatot több részletben is lehet fizetni. Megrendeléskor kizárólag az anyagdíjat kell kiegyenlíteni, ami történhet a szabóságban készpénzzel, kártyás fizetéssel vagy akár banki utalással. A munkadíjat az öltöny átvételekor tudják fizetni (szintén készpénzzel vagy kártyával), illetve banki átutalással (az átvételt megelőzően).
Garancia
Minden általunk készített ruhára garanciát vállalunk. A garancia kizárólag a normál viseléssel együttjáró sérülésekre vonatkozik. (Ha beleakad a ruhája egy szögbe és kiszakad, arra nem tudunk garanciát vállalni, ahogy arra sem, ha évek alatt elkopik az adott ruha). Továbbá minden általunk készített ruha átadását követő egy hónapon belül  díjmentesen módosítunk azon, ha az nem felel meg tökéletesen.
Mi történik ha változik az alakom?
Természetesen előfordul, hogy valakinek megváltozik az alakja akár ilyen, akár olyan irányban. Az általunk készített ruhák jellemzően tartalmaznak némi bőségtartalékot, így bizonyos keretek között bővíthetők és fordítva, egy adott szintig be is lehet venni a ruhákból. Az átalakításnak azonban van határa és költsége, hiszen ezek nem tartoznak a garanciális átalakítások közé.
Vállalunk ruha igazítást?
Igen, de kizárólag az általunk készített ruhákra vállalunk igazítást.

Pécs

7634 Pécs, Makay út 48.

Budapest

1122 Budapest, Ráth György utca 36. 

Nyitvatartás

Csak előzetes bejelentkezés alapján.