Az elegáns vőlegény!

Varázsold el menyasszonyod tökéletes öltönyöddel!

Hiába ragyog gyönyörűen egy menyasszony, ha párja nem hasonlóan elegáns. Nincs meg az összhang. Viszont egy elegáns vőlegény kiemeli párja szépségét.

Férfiként ez a legnagyobb ajándék, amit párodnak adhatsz a nagy napon. Ezért mielőtt öltönyt veszel, olvasd el ezt az oldalt. Hamarosan másként fogsz tekinteni az esküvői öltönyödre és okos döntést hozhatsz!

Mitől más a szabó által készített öltöny?

Óriási választékból

Több, mint 300 első osztályú angol szövetből választhatod ki az elképzeléseidhez leginkább illeszkedő anyagot. De az angol szöveteken felül egyéb szövetek is elérhetőek, így a lehetőségek szinte korlátlanok.

Ráadásul a minőségi szövetek puhábbak, kevésbé gyűrődnek és szellőznek (kevésbé izzadsz bennük), mint bolti a konfekcióöltöny többségénél használt szöveteknél, ami szintén előny egy esküvő, majd a lakodalom alkalmával.

az ízlésednek megfelelően

Nem csak az anyagát, de az öltöny minden részletét illetően döntést hozhatsz. Szabadon választhatsz, hogy milyen szabású zakót szeretnél, mennyire legyen szűk vagy laza, hány gombos legyen, hátul egy vagy két hasítékkal, esetleg anélkül, milyen hajtókát, hány és milyen zsebet szeretne.

Ha nem tudsz dönteni, örömmel adunk tanácsot az ideális fazon kiválasztásában.

az alakodra szabva

Senkinek sincs tökéletes alakja. Senkinek sincs teljesen konfekció mérete. Mi több, senki sem szimmetrikus teljesen. Ezért egy konfekcióöltöny sosem állhat tökéletesen.

Nem úgy a méretre készült öltöny, ami tökéletesen elegáns, miközben kényelmes is. A méretedre szabott öltöny ugyanis a Te alakod követi.

Az apró trükköknek és részleteknek köszönhető a kifogástalan megjelenés, ami egyben kényelmes viseletet is jelent.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Név

Email

Telefon

Üzenet

Pécs Cím: 7621 Pécs, Ferencesek u. 42. Minden hétköznap: 9:00 – 17:00 (Ebédidő: 12:00 – 13:00)

Budapest Cím: 1121 Budapest, Városmajor utca 20.
(1-es kapucsengő) Minden hónap második péntekén.
Előzetes bejelentkezés szükséges.

Email: gangel.benjamin@gmail.com | Telefonszám: 06-70/244-18-21

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekem, vagy keress fel szabóságomban!