Gangel Premium Collection

Még magasabb minőség

A méretre készült öltözködés csúcsa.

Miben más?

A Gangel Premium Collection még magasabb szintű kidolgozást, még aprólékosabb részleteket és kizárólag első osztályú anyagokat jelent. Maga az elegáns férfi öltözködés esszenciája.

A Gangel Premium Collection azoknak szól, akik számára fontosak az apró részletek, értékelik és észlelik a minőségi kidolgozottságot. Férfiaknak, akik a makulátlan megjelenés mellett teszik le a voksukat. Uraknak, akik számára fontos, hogy a hozzáértő szemek is elismeréssel bólintsanak megjelenésük láttán.

Mi jellemez minden Gangel Premium Collection darabot?

  • Prémium szövetek. A Gangel Premium Collection keretében kizárólag prémium minőségű angol szöveteket használunk. Legyen szó egy jól szellőző könnyű nyári öltönyről, vagy épp egy vastagabb őszi darabról, a prémium angol szövetek között mindig megtalálni a tökéletes választást.
  • A legjobb minőségű öltönyvászon. A zakó lelke, az öltönyvászon. Ez adja meg a tartását, esését. Hosszú évek tesztelése után megtaláltuk az ideális öltönyvásznat, ami nem csak tökéletes megjelenést, hibátlan tartást ad, de ráadásul kevésbé gyűrődik, így egy utazást követően is gyorsan kilógja magát.
  • Kézzel kidolgozott finom részletek, azaz gombolható mandzsettagombok, a kézi tűzésű gallérok, egyenként válogatott gombok.
  • Első osztályú bélések és belső. A Gangel Premium Collection darabjait nem csak kívül, de belül is különleges kidolgozottság jellemzi.

Nem véletlen, hogy egy Gangel Premium Collection öltöny elkészítése X munkaórát vesz igénybe. Egyszerűen így tudjuk garantálni a

Árak

A Gangel Premium Collection öltönyök nettó 200.000 Ft-tól indulnak, a választott szövet függvényében. Az induló ár 3 méter angol … szövetet tartalmaz.