Rólam

Gangel Benjamin vagyok, férfiszabó.

Azt mondják egy weboldal esetében a látogató, azaz Ön a fontos, amivel teljesen egyetértek. Mégis hasznosnak vélem bemutatkozni, hiszen amikor Ön szabót választ, akkor az egy bizalmi döntés. Ha Ön nem szakember, akkor pusztán a benyomásaira támaszkodhat, ezért szeretném, ha megismerne engem.

 

Tanuló éveim

1978-ban születtem és már korán eldöntöttem, hogy szabó szeretnék lenni. Tanuló éveimet Pálfi Imrénél töltöttem, majd három évig a Pécsi Nemzeti Színházban volt szerencsém dolgozni, ahol Gyurász Ferenc (a PNSZ örökös tagja) mellett dolgozhattam. Személyében olyan mesterem volt, aki több mint 40 évet töltött jelmezkészítéssel, így első kézből nyílt alkalmam elsajátítani a különleges és történelmi ruhák szabászatának minden apró fortéját. Ma is hálás vagyok ezért az egyre ritkább szaktudásért és azóta is nagy örömmel készítek különleges ruhadarabokat. Szabóműhelyemben rendszeresen készítünk korhű viseleteket néptánc csoportoknak, színházaknak, hagyományőrző egyesületeknek.

 

Szabóságom

Férfiszabóságom immár közel 20 éve üzemel Pécs belvárosában a Ferencesek utcájában, ahol minőségi kiszolgálással igyekszünk ügyfeleink igényeit maradéktalanul kielégíteni. Szolgáltatásaink között a méretre igazítástól az egyedi, méretre készült ruházatig minden megtalálható. Gyakorlatilag bármilyen férfiruházati darabot el tudunk készíteni, ugyanakkor főként öltönykészítésre specializálódtunk. Az elmúlt évtizedben számtalan ügyfél számára volt lehetőségem ruházatot készíteni, néhányan a véleményüket is elmondták, amelyet a Referenciáim között olvashat.

 

Mire számíthatnak ügyfeleink?

Két dolgot ígérhetünk minden hozzánk betérő ügyfél számára: megfelelő hozzáállást és első osztályú minőséget. A megfelelő hozzáállás alatt azt értjük, hogy szabóságom minden ügyfele maximális tiszteletre, odafigyelésre, kedvességre és barátságos kiszolgálásra számíthat. Ez nem annak függvénye, hogy valaki érdeklődőként jön be hozzánk, vagy visszatérő ügyfelünk, hanem mindenkinek jár. E tekintetben kicsit régimódiak vagyunk, mert mi szeretjük az ügyfeleinket és örömmel tölt el, amikor betérnek hozzánk.

Ugyanakkor első osztályú minőséget adunk ki a kezünkből és a munkánkra garanciát vállalunk. Minden a szabóságomban készült ruhadarabra garanciát vállalunk, mert az ügyfeleink elégedettsége nálunk nem üres frázis.

A minőségi munka mögött komoly szaktudás áll. Kissé furcsa ezt saját magunkról leírni, de mi nem fejeztük be a tanulmányainkat, folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat, hogy szakmánkat egyre magasabb szinten űzzük. Az egyszerűbb és a rendkívül bonyolult, mély szakmai ismereteket igénylő ruházatokat is bátran, gyakorlott kézzel készítjük el. Fejlődni és tanulni azonban mindig lehet. Folyamatosan követjük a legfrissebb trendeket, divatirányzatokat, így nem okoz gondot egy modern fazonhoz tartozó szabásminta sem, de a klasszikus eleganciát képviselő ruházat elkészítésében is otthonosan mozgunk.

Természetesen ügyfeleink kéréseit maradéktalanul figyelembe vesszük, igény esetén azonban örömmel adunk tanácsokat a testalkathoz és a használati szokásokhoz illeszkedő leginkább előnyös ruházat kiválasztásában. Más ruházatra van szüksége annak, aki napi szinten öltönyt visel és másra annak, aki nagyon ritkán, évente csak néhány alkalommal.

 

Örömmel várjuk Önt is szabóságunkban!

 

Tisztelettel,
Gangel Benjamin