„Két dolgot ígérhetünk minden hozzánk betérő ügyfél számára: megfelelő hozzáállást és első osztályú minőséget. ”

Gangel Benjamin

Tökéletes testfelépítésű ember nem létezik – egyikünk sem teljesen szimmetrikus, nem ugyanolyan arányúak a testrészeink. Mindezeket egy konfekciódarab tervezése során nem lehet figyelembe venni, hiszen azok tervezésekor a fő szempont, hogy az a lehető legtöbb ember alakjára legyen nagyjából jó.

A méretre készült öltöny esetében mi azt a megoldást ajánljuk Önnek, amelyik valóban előnyös és nem azt, ami épp raktáron van. Összesen 17 helyen mérjük meg Önt, így a végeredmény minden egyes részletében igazodni fog az alakjához.

A pontos méret miatt nem lóg vagy feszül az öltöny, kevésbé gyűrődik és mindig szép tartása van. Egy jó szabású öltönyben ráadásul jóval karcsúbbnak hat, ha szükséges, akár jó pár kilót letagadhat.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

10 dolog

Amiért megéri méretre készült öltönyt választani:

 1. Tökéletesen illeszkedik
 2. Elegáns – korrigálni lehet a test tökéletlenségeit, az Ön számára legelőnyösebb fazon és apró megoldások beépítésével
 3. Kényelmes
 4. Bármikor átalakítható, bőségtartalékkal rendelkezik
 5. Általában javíthatóak az esetleges sérülések
 6. Jóval tartósabb bármely konfekciódarabnál
 7. Speciális kéréseknek is eleget lehet tenni (belső zsebek, titokzsebek, stb.)
 8. Teljesen egyedi, garantáltan nem fog szembejönni az utcán
 9. A legjobb ár/érték arányú választás
 10. Örökös garancia

Rólunk mondták

“Először bátyámtól hallottam Benjaminról. Neki esküvői felöltőt készített és egy egyedi vászoninget. Később egyik bankár barátomon láttam egy gyönyörű öltönyt, amiről kiderült, hogy ez is a Gangel-műhelyben készült. Mikor bementem hozzá, azonnal eldőlt hogy csináltatok vele egy öltönyt magamnak. Gyönyörű anyagválaszték, igényes munka, ami ráadásul nem drágább mint egy átlagos konfekció darab… és persze egy nagyon szimpatikus ember! A végeredmény olyan lett amilyet szerettem volna.“ Fehér Péter

“Gangel Benjámin szabóságát először tizenkét éve kerestem fel – barátaim ajánlására. Azóta számos öltönyt, zakót, nadrágot készített számomra, legnagyobb megelégedésemre. Amellett, hogy tisztában van a legújabb divat követelményeivel, készséggel teljesít „konzervatív” kívánságokat is. Jó szívvel tudom ajánlani mindazoknak, akik szeretik az igényes öltözéket.” Bayer Károly

“A hangulatot, az odafigyelést, a szakértelmet és azt a pluszt, amit nem tanítanak az iskolában és amit csak egy igazán elhivatott embertől kaphatunk, bármivel foglalkozzon. Higgyenek nekem, de még inkább maguknak és próbálják ki GANGEL BENJÁMIN SZABÓSÁGÁT! CSUPA NAGY BETŰVEL!!!” Vétek Tamás

Árak

Bármilyen meglepő, egy méretre készült öltöny nem kerül többe (vagy csak egy picivel), mint a boltban kapható közepes minőségű konfekció öltönyök többsége. Az öltöny ára 2 különböző részből áll:

 • munkadíj: 85.000 Ft
 • szövet ára: anyag függvényében kb. 45.000 Ft-tól

Tehát kb. 130.000 Ft-tól az Öné lehet egy a boltban kapható konfekció öltönynél sokkal magasabb minőségű és jóval tartósabb öltöny, amely hosszú évekig szolgálhatja Önt.

KAPCSOLAT

Név

Email cím

Telefon

Üzenet

Budapesten minden hónap második péntekén vagyunk nyitva, ezért előzetes bejelentkezés szükséges.

Kérjük az üzenet mezőben tüntesse fel, mely időpont felelne meg Önnek. A kapcsolatfelvétel után felkeressük Önt a megadott elérhetőségein, további egyeztetés céljából.

Természetesen nem csupán öltönyöket készítünk, ezért ha Önt más ruhadarab érdekli, abban az esetben is bátran keressen minket.

1121 Budapest, Városmajor utca 20. 1-es kapucsengő (Minden hónap második és negyedik szombatján 9:30 – 14:30 között. Előzetes bejelentkezés szükséges.)

gangel.benjamin@gmail.com 06-70/244-18-21