Tanulj férfiszabónak!

Jelentkezz itt!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Kérjük írd be az alábbi mezőbe a képen látható kódot:

captcha

Hosszú távú, stabil munkahelyet szeretnél? Érdekel a divat? Szeretnél tanulni? Nem zavar a kétkezi munka?

Ha mindez együtt igaz Rád, akkor legyél férfiruha szabó! A férfiszabó nem csak Magyarországon, de világszerte is hiányszakma. Nem véletlen, hogy a jó szabóknak bőségesen akad munkájuk és a világ majd minden pontján keresik őket.

Gondolj bele, több ezer éve ruhát viselünk. Az igazán elegáns öltözködés pedig méretre készült ruházatot jelent.

Nem baj, ha most semmit sem konyítasz mindehhez, mi megtanítunk!

Szabóságunkban olyan nagy a kereslet a méretre készült ruházat iránt, hogy szívesen megtanítunk a szakmára. Azaz nem csak hosszú távú munkát biztosítunk és kiképzünk a szakma összes fortélyára.

Mire számíthatsz?

 • Intelligens és igényes ügyfelekre.
 • Nyugodt munkavégzésre.
 • Hosszú távon kiemelkedően versenyképes jövedelemre
  (akár 250-300.000 forintos nettó fizetés).

Miért jó szabónak lenni?

Azon túl, hogy hosszú távon stabil megélhetést biztosít, számtalan okból.

 1. Egyrészt kifejezetten nyugodt munkahely – összehasonlítva mondjuk egy orvos, rendőr vagy épp jogász életével. Nem múlnak emberéletek a munkádon és mindig van lehetőség korrekcióra.
 2. Másrészt kellemes munkakörnyezetben lehet dolgozni. Szabónak lenni nem azt jelenti, hogy egy félhomályos lukban dolgozol. Épp ellenkezőleg.
 3. Harmadrészt kifejezetten szimpatikus ügyfelek vesznek körül. Érdekes módon a minőségi öltözetet általában „minőségi” emberek engedhetik meg maguknak. A tévhitekkel ellentétben, az elegáns emberek jellemzően kedvesek és udvariasak. Márpedig sokkal jobb udvarias és türelmes ügyfelekkel dolgozni, mint nyúzott, ideges és leterhelt vevőkkel.
 4. Nem kell izgulnod a jövő miatt, garantáltan stabil a munkahelyed. Az emberek elég régóta ruhát hordanak és nagyon kicsi az esélye, hogy az a következő időszakban megváltozzon. Munkád így biztosan lesz.
 5. A világ bármely pontján dolgozhatsz. Számos olyan szakma van, amelyet hosszú évek tanulása után is csak Magyarországon művelhetsz, például a jogi diplomád külföldön keveset ér. Azonban férfiszabóként a világ bármely országában tárt karokkal várnak, mert ez egy univerzális szakma. Ha megtanulod, akkor szó szerint bárhol találhatsz magadnak munkát, így ha külföldre vágysz, akkor is tökéletes kiindulási alapot jelent.
 6. Szépet alkothatsz. Egy-egy minőségi öltöny megalkotása nagyon szép feladat. Aprólékos munkát igényel, de a végeredmény és az ügyfél elégedettsége mindig örömteli. Különösen, amikor tudjuk, hogy ügyfelünk élete egy-egy nagy eseményén (az esküvőjére, diplomaosztójára, egy fontos üzleti tárgyalásra) az általunk készített ruhát fogja viselni.
 7. Jó hangulatban dolgozhatsz. Egy szabóságban helye van a jó hangulatnak, hiszen semmi okunk szomorkodni vagy idegeskedni. Így ha egy vidám, jó hangulatú munkahelyre vágysz, akkor ez is adott.
 8. Normális jövedelem. Szabóként jóval az átlagjövedelem felett kereshetsz, így egy valóban nyugodt, kellemes életszínvonalat érhetsz el.

Megtanítunk a szakmára!_DSC5744

Ha most nem értesz egyáltalán a szabászathoz, sőt, még tű és cérna sem volt sosem a kezedben, az sem jelent problémát.
Nálunk ugyanis mindent megtanulhatsz!

Mit csinál egy férfiszabó?

A férfiszabó elsősorban elegáns férfi ruházatot készít. Öltönyöket, zakókat, nadrágokat és ingeket. Ugyan ezeket boltban is lehet kapni, ám szerencsére óriási igény van a méretre készült és a boltban kapható termékeknél jóval magasabb minőségű, méretre készült ruházat iránt.

Napközben finomabbnál-finomabb szövetekkel dolgozunk, szabásmintát vágunk ki, öltönyvásznat formázunk, vagy épp az egyes ruha részeket illesztjük egymáshoz.

Fontos tudnod, hogy az igazi szabóságban nem használunk semmilyen olyan anyagot, amely káros lehet az egészségedre. Nincsenek mérgező ragasztók, festékek. Az egyetlen veszély, ami érhet, ha megszúrod az ujjad. De erre találták ki a gyűszűt…

Mi fog történni nálunk?

Gyakorlati munkavégzés közben fogod elsajátítani a szakmát. Mi egy szabóság vagyunk, nem egy iskola. Azaz nem tandíjat kérünk, mi több, fizetést és munkát is adunk, ráadásul közben képzünk is. Ez kicsit olyan, mintha Te kapnál fizetést azért, hogy iskolába járj. Ráadásul egy keresett és jól jövedelmező szakmával gyarapodsz.

Első lépésként leteszteljük a kézügyességed. Ez alapvetően szükséges a szakmához. Nem kell zsonglőrnek lenned, inkább arról van szó, hogy ne légy kétbalkezes. A munkafolyamatok gyorsan tanulhatóak, hamar bele fogsz rázódni.

Ha ezt az akadályt jól vetted, és a helyenként monoton munkavégzést is bírod, akkor bevezetünk a ruhakészítés rejtelmeibe. Innentől kezdve már csak a tanulási sebességeden múlik, hogy milyen gyorsan fejlődsz és mekkora lesz a jövedelmed!

Jelentkezz hozzánk most!

Töltsd ki az oldal tetején található űrlapot.