Légy Te a legelegánsabb!

Mit fogsz viselni a Gólyabálon?
A gólyabál az egyetemi élet első elegáns rendezvénye, amire örökre emlékezni fogsz. Egyáltalán nem mindegy, hogy miként jelensz meg. Makulátlan eleganciával tűnsz ki a tömegből, vagy épp ellenkezőleg.

Egyetemistaként, felnőtt férfiként itt az idő, hogy egy igazán szép öltönyt vagy szmokingot húzz.

Miért érdemes egyedi öltönyt készíttetned?

  1. Makulátlan megjelenést biztosít. Nem jól, hanem nagyon jól fogsz kinézni egy olyan öltönyben, ami rád lett szabva. Hidd el, a jó megjelenés mindig nyomot hagy.
  2. Egyedi megjelenésed lehet! Pontosan az a szín, az a forma, az szabás, amit szeretnél. Ha nincs ötleted, akkor mutatunk pár mintát, amikből az alakodnak megfelelőt tudsz választani.
  3. Kényelmes. Sokan nem szeretnek öltönyt viselni, mert nem kényelmes. Igazából egyetlen ruhadarab sem kényelmes, ami nem illik rád pontosan. Ám amíg farmerből tele van az üzletek polca a különböző fazonú, bőségű (a skinny-tól a loose fit-ig) darabbal, addig öltönyből nincs annyi konfekcióméret a magasabb ára miatt, hogy az minden alakra illeszkedjen. Ezért nem csoda, ha eddig nem találtál olyat, ami igazán passzol rád. Az egyedi öltöny emiatt kényelmes. Könnyen tudsz táncolni is benne.
  4. Mindenképpen szükséged lesz egy jó öltönyre. Az egyetemi évek alatt így is úgy is szükséged van egy öltönyre, rendezvényekre, vizsgákhoz. A kérdés csak az, hogy olyan ruhadarabban mész majd vizsgázni, vagy viselsz alkalmakkor, amit szeretsz és amiben magabiztos vagy, vagy olyanban, amiben feszengsz és kényelmetlenül érzed magad?
  5. Nem kerül többe egy minőségi konfekció öltönynél! A jó minőségű konfekció öltönyök sem olcsók. A személyre szabott azonban mégis egy fokkal jobb megjelenést biztosítanak.
  6. Átalakítható! Amíg egy konfekció öltönyt nem, vagy csak nagyon korlátozottan lehet módosítani az idő múlásával, addig egy méretre készült öltöny módosítható a későbbiekben. Így tudsz rajta állítani ha éppen a méreted vagy a divat változik.
“Először bátyámtól hallottam Benjaminról. Neki esküvői felöltőt készített és egy egyedi vászoninget. Később egyik bankár barátomon láttam egy gyönyörű öltönyt, amiről kiderült, hogy ez is a Gangel-műhelyben készült. Mikor bementem hozzá, azonnal eldőlt hogy csináltatok vele egy öltönyt magamnak. Gyönyörű anyagválaszték, igényes munka, ami ráadásul nem drágább mint egy átlagos konfekció darab… és persze egy nagyon szimpatikus ember! A végeredmény olyan lett amilyet szerettem volna.“ Fehér Péter

Mit tegyél?

Jelentkezz be hozzánk és segítünk a megfelelő szövet és fazon kiválasztásában! Több száz anyag közül választhatsz, így garantáltan megtaláljuk a számodra ideális árnyalatot. A különböző fazonokból pedig ki tudod választani az alakodhoz és ízlésedhez leginkább illeszkedőt!

Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével vagy telefonon!

Az űrlap kitöltése után emailben keresünk, de ha megadod telefonszámod, telefonon hívunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Kérjük írja be az alábbi mezőbe a képen látható kódot:

captcha

Pécs
Cím: 7624 Pécs, Ferencesek u. 28.

Budapest
Cím: 1121 Budapest, Városmajor utca 20.
1-es kapucsengő
Minden hónap második péntekén.
Előzetes bejelentkezés szükséges.