Ajándékozzon eleganciát!

Az ajándékvásárlás sosem egyszerű, pláne ha párunknak, ismerősünknek már megvan mindene. Valami olyat kellene ajándékozni neki, ami hasznos, mégsem hétköznapi… Valami, amit hosszú ideig használhat, mert időtálló… Egy olyan ajándék, amitől kiugrik majd a bőréből, amikor meglátja…

Ajándékozza az elegancia élményét! Válasszon ajándékkártyáink közül, amely biztosan remek meglepetés lesz! A mérettel nem tévedhet, hiszen a ruhakészítés folyamatát ajándékozza, nem pedig a kész ruhadarabot. Máris kész a tökéletes meglepetés!

“Először bátyámtól hallottam Benjaminról. Neki esküvői felöltőt készített és egy egyedi vászoninget. Később egyik bankár barátomon láttam egy gyönyörű öltönyt, amiről kiderült, hogy ez is a Gangel-műhelyben készült. Mikor bementem hozzá, azonnal eldőlt hogy csináltatok vele egy öltönyt magamnak. Gyönyörű anyagválaszték, igényes munka, ami ráadásul nem drágább mint egy átlagos konfekció darab… és persze egy nagyon szimpatikus ember! A végeredmény olyan lett amilyet szerettem volna.“

Fehér Péter

Név

Email

Telefon

Postázási cím

Számlázási név

Számlázási cím

Melyik ajándékkártyát szeretné?

Üzenet

Választható ajándékkártyák:

  • Öltöny: 195 000 Ft
  • Kabát: 195 000 Ft
  • Nadrág: 55 000 Ft
  • Mellény: 55 000 Ft
  • Ing: 35 000 Ft

Az ajándékkártyák tartalmazzák a méretvételt, a ruhadarabhoz szükséges anyagot, szövetet, és a munkadíjat. A ruha elkészítéséhez három találkozás szükséges (méretvétel, próba, átadás).

Az űrlap kitöltése után emailben értesítjük Önt a részletekről. Ezután postán küldjük el Önnek a választott ajándékkártyát.

Az ajándékkártyákat a vásárlást követően 6 hónapig lehet felhasználni.

Pécs
Cím: 7624 Pécs, Ferencesek u. 19. (üzlet)
és
7624 Pécs, Ferencesek u. 36. (műhely)

Nyitva tartás:
H – P: 10:00 – 16:00
Sz – V: zárva

Budapest
Cím: 1121 Budapest, Városmajor utca 20.
1-es kapucsengő

Minden hónap második és negyedik szombatján
9:30 – 14:30 között.

Előzetes bejelentkezés szükséges:
+36 70/201 59 65