Kedves Vőlegény!

Örülök, hogy ellátogattál a honlapomra! Nem fogod megbánni, hiszen ezen az oldalon részletesen tájékozódhatsz munkáimról.

Amennyiben feliratkozol hírlevelemre:

  • Elküldöm Neked különleges ajánlataimat, amelyben megismerheted az általam használt különböző szöveteket. Betekintést nyerhetsz elegáns férfi esküvői öltönyeink és alkalmi ingeink készítésének technológiájába. Amennyiben esküvői öltönyt keresel, érdemes esküvői csomagajánlatainkat is szemügyre venned, ahol kedvezményeket is találsz. Az ajánlatban továbbá részletesen tájékozódhatsz esküvői árainkról.
  • Rendelkezésedre bocsátok továbbá egy leírást a helyes öltönyviselés alapszabályairól. Az öltönyviselési etikettben olvashatsz arról, hogyan öltözz fel különböző alkalmakra, legyen az esküvő vagy üzleti tárgyalás, és miként legyen kifogástalan a megjelenésed. Egy magára adó férfi tudja mikor viselhet csokornyakkendőt és hogyan kell elegáns öltönyét gombolnia. Megtudhatod mire kell figyelned ha mandzsetta gombot vagy díszkendőt is kívánsz viselni. Kiderül az is miért fontos a megfelelő méretválasztás és melyek a leggyakoribb hibák, amit öltönyviseléskor férfiak elkövetnek.

“Már jó ideje kerestem egy “igazi” szabóműhelyt Pécsett. Hiába varrattam több üzletben öltönyt, azt a “békebeli” szakmai hozzáállást, amiről a nagyszüleim meséltek, sehol sem kaptam meg. Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek, ezért amikor igazán nagy szükségem volt rá, megtaláltam a Ferencesek utcájába amit kerestem. A hangulatot, az odafigyelést, a szakértelmet és azt a pluszt, amit nem tanítanak az iskolában és amit csak egy igazán elhivatott embertől kaphatunk, bármivel foglalkozzon. Higgyenek nekem, de még inkább maguknak és próbálják ki GANGEL BENJÁMIN SZABÓSÁGÁT! CSUPA NAGY BETŰVEL!!!”

Vétek Tamás

Szóval kérlek iratkozz fel és azonnal küldöm az ajánlatot. (Bármikor leiratkozhatsz, nem fogok haragudni!)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!