Legyen kivételesen elegáns Ön is!

Mi a különbség a konfekció öltöny és az Ön méretre készült öltöny között?

Pontosan az, ami a gyorsétterem és egy klasszikus étterem között. Az elsőből is lehet találni minőségit, de egy igazán ízletes, az Ön egyéni elképzelései mentén elkészített steak-et csak az utóbbiban rendelhet.

A méretre készült öltöny a megjelenés egy másik szintje. A jó hír, hogy ez leginkább csak jó ízlés és kevésbé ár kérdése.

Miért érdemes méretre készült öltönyt készíttetnie?

Egy egyedi öltöny elkészítése tovább tart, többször kell próbálni, ami az Ön idejét igényli. Cserébe egy olyan darabot kap, ami évekig, akár évtizedekig szolgálhatja Önt. Az alábbiak miatt:

  1. Elegánsabb és sokkal jobban áll. Tökéletes testfelépítésű ember nem létezik – egyikünk sem teljesen szimmetrikus, nem ugyanolyan arányúak a testrészeink. Mindezeket egy konfekciódarab tervezése során nem lehet figyelembe venni, az Önnek készült öltönynek azonban pont az a lényege, hogy Önnek tökéletesen álljon. Úgy is fog!
  2. Teljesen egyedi lehet, kompromisszumok nélkül. Ha egyedi öltönyt csináltat nem kell Önnek felkutatnia a megfelelő öltönyt, ami mind színében, anyagában, szabásvonalában, a kidolgozottság igényességében egyaránt passzol. Legyünk őszinték ez szinte esélytelen küldetés. Egyedi öltöny készítésekor több száz különböző szövetből választhat szín, vastagság, minta alapján és az öltöny az Ön elképzelései mentén készülhet el. Pontosan azt kapja, amit megálmodott.
  3. Sokkal kényelmesebb! Nem csoda, hiszen az Ön testére szabtuk. Minden milliméterre pontosan az Ön alkatára az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően lett szabva. A válla, a hónalja a nadrág bősége és hossza mind-mind csak és kizárólag az Önnek készült, ezért a méretre készült öltöny viselése a tulajdonosának komfortos, ugyanakkor kényelmetlen bárki másnak. Ha eddig kényelmetlennek érezte a konfekció darabokat, akkor ennek az érzésnek örökre vége! Mostantól imádni fog öltönyt viselni!
  4. Jóval tartósabb és javítható! Az üzletekben kapható öltönyökkel szemben számtalan további előnye is van a méret után készült öltönynek: átalakítható, hiszen változik a divat és változhat az Ön alakja is. Ezt a bőségtartalék biztosítja, ami nem szokott a konfekció darabokban lenni, így az öltönye valóban átalakítható. Tartósabb, a megfelelő anyagválasztás miatt. Végül pedig a sérülések gyakorta javíthatók, szükség esetén újra lehet az anyagból rendelni. Utóbbira egy konfekció darabnál nincs esélye, ha sérül az öltöny mehet a kukába.
  5. Megfizethető. A méretre készült öltöny árban semmi esetre sem kerül többe, mint egy minőségi konfekció darab, sőt nem ritkán kedvezőbb árú. A döntés tehát nem pénzügyi kérdés, pusztán arról van szó, szeretne-e Ön igényesebb lenni az átlagnál. Ha igen, akkor a méretre készült öltöny Önnek való!

Ön is megérdemli azt a különleges élményt és elismerést, ami egy egyedi, az Ön méretére készült öltöny viselésével jár!

“Először bátyámtól hallottam Benjaminról. Neki esküvői felöltőt készített és egy egyedi vászoninget. Később egyik bankár barátomon láttam egy gyönyörű öltönyt, amiről kiderült, hogy ez is a Gangel-műhelyben készült. Mikor bementem hozzá, azonnal eldőlt hogy csináltatok vele egy öltönyt magamnak. Gyönyörű anyagválaszték, igényes munka, ami ráadásul nem drágább mint egy átlagos konfekció darab… és persze egy nagyon szimpatikus ember! A végeredmény olyan lett amilyet szerettem volna.“ Fehér Péter

Mit tegyen?

Jelentkezzen be hozzánk és segítünk a megfelelő szövet és fazon kiválasztásában! Több száz anyag közül választhat, így garantáltan az Önnek ideális árnyalatot. Olyan öltönyt készítünk, amelyet Ön szeretne és az alakjához és ízléséhez maradéktalanul illeszkedik!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével vagy telefonon!

Az űrlap kitöltése után emailben keressük, de ha megadja telefonszámát, telefonon hívjuk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Kérjük írja be az alábbi mezőbe a képen látható kódot:

captcha

Pécs
Cím: 7624 Pécs, Ferencesek u. 28.

Budapest
Cím: 1121 Budapest, Városmajor utca 20.
1-es kapucsengő
Minden hónap második péntekén.
Előzetes bejelentkezés szükséges.