Ajándékozzon eleganciát Karácsonyra!

A karácsonyi ajándékok kiválasztása nem egyszerű, pláne ha párunknak már megvan mindene. Valami olyat kellene ajándékozni neki, ami hasznos, mégsem hétköznapi. Hamarosan itt a karácsony, ezért már dönteni kellene, de nem jön az igazán jó ötlet… Ismerős a helyzet?

Ajándékozzon eleganciát Karácsonyra! Válasszon ajándékkártyáink közül, amely remek karácsonyi meglepetés lesz párjának! A mérettel nem tévedhet, hiszen a ruhakészítés folyamatát ajándékozza, nem pedig a kész ruhadarabot.

“Először bátyámtól hallottam Benjaminról. Neki esküvői felöltőt készített és egy egyedi vászoninget. Később egyik bankár barátomon láttam egy gyönyörű öltönyt, amiről kiderült, hogy ez is a Gangel-műhelyben készült. Mikor bementem hozzá, azonnal eldőlt hogy csináltatok vele egy öltönyt magamnak. Gyönyörű anyagválaszték, igényes munka, ami ráadásul nem drágább mint egy átlagos konfekció darab… és persze egy nagyon szimpatikus ember! A végeredmény olyan lett amilyet szerettem volna.“ Fehér Péter

Név

Email

Telefon

Postázási cím

Számlázási név

Számlázási cím

Melyik ajándékkártyát szeretné?

Üzenet

Választható ajándékkártyák:

  • Öltöny: 190 000 Ft
  • Kabát: 190 000 Ft
  • Nadrág: 50 000 Ft
  • Mellény: 40 000 Ft
  • Ing: 30 000 Ft

Az ajándékkártyák tartalmazzák a méretvételt, a ruhadarabhoz szükséges anyagot, szövetet, és a munkadíjat. A ruha elkészítéséhez három találkozás szükséges (méretvétel, próba, átadás).

Az űrlap kitöltése után emailben értesítjük Önt a részletekről. Ezután postán küldjük el Önnek a választott ajándékkártyát.

Pécs
Cím: 7624 Pécs, Ferencesek u. 19.

Budapest
Cím: 1121 Budapest, Városmajor u. 20.